..
Utskriftsvennlig versjon

Vår president  Michel de Seife Stoneman ønsker velkommen

Publisert: 24.09.2017til en ny kunstopplevelse. I år kan vi igjen presentere høydepunkter av virkelig topp nasjonalt og internasjonalt format. Dette viser hvilken anerkjennelse vi har fått som utstillingsarena. I tillegg til selve kunstutstillingen har vi selvfølgelig også premiering av vår populære fotokonkurransen lørdag 14. oktober kl. 12.00. Denne vil være kjent for dere gjennom mange oppslag i pressen.

 

Vår president  Michel de Seife Stoneman  ønsker  velkommen

Utstillingen er vår viktigste inntektskilde. Det betyr at når du handler et kunstverk får du selvfølgelig noe du ønsker å ha. Samtidig er du med på å støtte vårt arbeid lokalt, nasjonalt og internasjonalt.  Av alt vi får inn går 100 % til hjelpetiltak. Administrasjonskostnadene dekkes av medlemmene. LIONS Club Vestby har bl.a. forpliktet seg til et femårig kompetansemessig og økonomisk samarbeid med Vestby kommune gjennom Mitt Valg, et holdningsskapende undervisningsprogram for barn og unge. Programmet er implementert i samtlige skoler, samt SFOer.

Vi har, i tillegg til selve utstillingen, også et spennende lotteri. Gevinstene til dette er i all hovedsak gitt av de utstillende kunstnerne selv. Vår kafeteria byr på nystekte vafler, kaker, kaffe, pølser og brus. Den har også blitt et sosialt samlingssted.

LIONS består av 45 000 klubber med i størrelsesorden 1,35 millioner medlemmer i 207 land. Klubben bistår med midler særlig lokalt - men også regionalt og internasjonalt - for ungdom, funksjonshemmede og eldre.

Vi takker våre kunstnere for at de bidrar med sin kunst, og vi takker selvfølgelig også spesielt våre annonsører som dekker utgiftene til dette informasjonsheftet.

Da gjenstår egentlig bare å ønske dere alle hjertelig velkommen til en opplevelse jeg er sikker på at dere vil sette pris på.

 

 

 

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor