Utskriftsvennlig versjon

Strøberg, Eva

Publisert: 20.09.2014 Saken oppdatert: 25.09.2017er født 1969, og bor i Vestby. Hun er utdannet sivilingeniør fra Sverige. Selvlært uten formell kunstutdanning, men med stor kjærlighet til våre fjærkledde venner. Hun arbeider med akvarell og keramikk (steingods). Av og til finner noen fugler veien ut av sølv, tovet ull, pels og andre naturmaterialer. Modellene finnes hjemme; til sammen sytten høner og haner sprader rundt i hage og stue. Alle har navn fra politikken; hanen Jens med damene Erna, Valgerd, Per Kristian, Kristin, Karita, Hill Marta, Siv, Åslaug med flere. 
Strøberg, Eva

Lions høstutstilling 2005 var premiere i offentlighetens lys, men mange verker har funnet hjem til høns- og kunstinteresserte venner og kjente.

Under Folkemuseets eggmalerkonkurranse i 2005 ble egget ”Kakkel i hønsegården” kåret til vinner i voksenklassen, så noen er kanskje allerede kjent med Eva sine høner.


Les mer o kunstneren: http://www.fuglemakeren.net/

 

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor