Velkommen til nytt webområde for Vestby Lions. 


 

Høstutstilling på Vestby vgs 2016 - Storsalg av kunst

Publisert: 26.10.2016 Saken oppdatert: 23.05.2017Kunstverk laget av 50 kunstnere, inkludert Pushwagner, var til salgs under høstutstillingen til Vestby Lions Club 15. og 16. oktober 2016.
Høstutstilling på Vestby vgs 2016 - Storsalg av kunst

Bilde: Godt besøk på Lions høstutstilling i gymsalen på Vestby vgs. Foto: Åsmund A. Løvdahl svett sokker måtte vike for kunst i gymsalen til Vestby vgs i helgen, der malerier, trykk, fotografier og keramikk var utstilt for salg.

Lions har en provisjonsavtale med kunstnerne som sikrer organisasjonen en inntekt fra alle kunstverk som selges. I fjor var overskuddet av utstillingen 120.000 kroner. Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions Club sier at det også i år ser ut til å bli et overskudd på noe tilsvarende til foreningen,

- Vi er godt fornøyd. Det organisatoriske går bra og tilbakemeldingene er positive, sier utstillingsansvarlig Steinar Setten.

 

Gode formål 

 

President i Vestby Lions Club, Kjell Arild Skas, sier til Vestby Avis at Høstutstillingen er deres største inntektskilde og den finansierer viktig arbeid.

– Hele overskuddet fra høstutstillingen går til humanitært arbeid, spesielt for ungdom, eldre og funksjonshemmede, grupper Lions Club jobber mest med.

Leder i kunstkomiteen, Steiner Setten, sier at avisoppslag og «flyers» i posten var hovedårsak til den store pågangen av folk, noe som kom fram i en spørreundersøkelse blant de besøkende disse to dagene.

- Vi hadde 598 besøkende innom i løpet av de to dagene, med andre ord, vi ligger på samme nivå som i fjor, forteller Steinar Setten og gjentar at arrangørene var meget godt fornøyd med både gjennomføring og resultat av årets utstilling.

Les mer om vinnerne i Vestby Lions fotokonkurranse og fredsplakatkonkurranse, som ble premiert på høstutstillingen.

 

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor