Utskriftsvennlig versjon

Borgen, Elisabeth

Publisert: 19.09.2017 Saken oppdatert: 05.10.2017er født i New York 1932, bosatt i Bærum. Hun har cand. mag. med litteraturvitenskap, kristendom og verdensreligioner i fagkretsen – i tillegg til grunnfag jus og kunsthistoriestudier. Hun har vært elev av Joh. Fr. Michelet, Bjarne Engebret, Einar Granum, Liv Clementz og Peter Esdaile. Elisabeth Borgen har en frisk og festlig palett. Hennes glade bilder viser gjerne motiver med barn, kvinner, stilleben eller landskap.

 

 

Borgen, Elisabeth

Hun har hun deltatt på en rekke utstillinger: Det Lille Galleri på Jar, Bogstad Gård, Galleri Dronning Tyra, Kvinnherad Kunstforening, Smestad Lions, Galleri Primstaven, Bergen samt Galleri Stallen og Galleri Clara i Fredrikstad. 

De siste årene har hatt gleden av å male under den kjente kunster og kunstpedagog Bjørn Helge Hansen.Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor