Utskriftsvennlig versjon

Lunder, Hanne

Publisert: 20.09.2017 Saken oppdatert: 04.10.2017er født i 1956 og er nå bosatt i Son. Av utdannelse har hun Statens Håndverks- og Kunstindustriskole Oslo 1975-1979 med Keramikk Diplom. Hun har senere mottatt flere stipend og støtte til videre studier og atelieropphold, samt Prosjektstøtte UD 2002, og støtte fra DU til utstilling i Guatemala 2010. Hanne Lunder er lærer ved Vestby Kulturskole i keramikk, og hun ga ut boken  Mitt Guatemala, fargenes og kontrastenes land  på KOM Forlag i 2009.

 

 

Lunder, Hanne

Hanne Lunder hadde sin første separatutstilling i Galleri Nordstrand i Oslo 1983. Hun har hatt nærmere 30 separatutstillinger på alle større, kjente gallerier i Norge. Hun har et spesielt nært og godt forhold til Guatemala, og hun har hatt flere utstillinger der i senere år. I tillegg har hun deltatt på nærmere 60 gruppeutstillinger, prosjekter og festivaler. Av særlige prosjekter må nevnes kulturbroprosjektene Norge-Guatemala i Moss Kunstgalleri. Hun er også en ivrig fotograf, og har hatt flere fotoutstillinger.

Les mer om kunstneren: http://www.hannelunder.no

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor