Utskriftsvennlig versjon

Sunde, Nina

Publisert: 25.09.2017 Saken oppdatert: 04.10.2017er 38 år og bosatt i Lierskogen. Hun har malt siden 2002, og hun lager i hovedsak abstrakte eller halvabstrakte bilder - gjerne i store format. Nina har atelier på Lierskogen, og tar gjerne imot besøk. (Avtal tid på forhånd) . Av utdannelsen kan nevnes: Dyptrykk trinn I og II fra Norske Grafikeres Verksted, og fotopolymèr samme sted, Norske Grafikeres Verksted. Nina Sunde har hatt flere separatutstillinger og hun har deltatt på en rekke kollektivutstillinger. Hun er også innkjøpt av flere offentlige og private samlinger.

 

 

 

 

Sunde, Nina

På Vestby Lions sin Høstutstilling 2016 satte hun opp sitt staffeli og arbeidet  under utstillingen begge dager.

 

Les mer om kunstneren: http://www.ninasunde.no/ 

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Image for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, NinaImage for Sunde, Nina

Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor