Utskriftsvennlig versjon

Wilhelmsen, Janne Lykke

Publisert: 18.09.2017 Saken oppdatert: 25.09.2017er født i 1969 og har arbeidet som kunstner/keramiker siden 1993. Hun har gått på kunst- og håndverkslinja ved Hardanger folkehøyskole med fordypning i keramikk 89/90. Deretter var hun i lære hos keramiker Kirsten Settli og hos kunstner Karl Hj. Johnsen. I 1993 fikk hun stipend fra Østfold fylkeskommune og startet da opp som keramiker på heltid. Hun har verksted og atelier på idylliske Carlberg gaard i Rygge. Janne arbeider i hovedsak med steingodsleire og lager skulpturer og veggfat/bilder. I den senere tiden har hun gått mer over fra å bare arbeide med keramikk til også å jobbe med maleri/ billedbehandling.
Wilhelmsen, Janne Lykke

 

Hun maler stort sett katter. Kattene i hennes verden har tildels menneskelig adferd. De kroner seg selv, er kjærlige, irriterte, glade eller rett og slett litt lei hverdagen og tar seg en liten ferie. Bildene blir trykket og solgt som Giclee trykk.

Hun har solgt sine arbeider gjennom Konsthantverkarna i Karlstad og Värmlands museum og hun deltatt på flere utstillinger og er blant annet innkjøpt av Stavanger Aftenblads kunstforening.

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor