Utskriftsvennlig versjon

Kongevold. Marianne

Publisert: 19.09.2017 Saken oppdatert: 04.10.2017er født i 1981 i Ytre Enebakk, hvor hun nå også bor. Hun har sin utdannelse fra Umeå kunstskole og Kunsthøgskolen i Oslo. Marianne feirer de små øyeblikk og hverdagens magi. I Mariannes verden er alltid mennesket i fokus. Hun maler figurativt, men hennes motiver befinner seg ofte i abstrakte miljøer. Dette overlater deler av historiefortellingen til betrakteren. Hun jobber primært med maleri og litografi, men utforsker også det tredimensjonale gjennom installasjoner laget av perforerte egg, i stor og liten skala.

 

Kongevold. Marianne

Marianne var en fast del av påskeutstillingen på Norsk folkemuseum i flere år fra 2006, Hun har hatt en rekke separatutstillinger: Våg-senteret i Ytre Enebakk, Sansenes hus i Vestby, Ski ramme-dekor, og Syningen i Ål kulturhus. Hun har også vært med i en rekke kollektivutstillinger de senere årene, som Lions Club Vestby, Nordstrand, Bøler, Langhus, juleutstilling på Mjær, påskeutstillinger på Norsk folkemuseum m.m.  

-

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor