Utskriftsvennlig versjon

Lederer, Georg

Publisert: 19.09.2017 Saken oppdatert: 04.10.2017er født i Drøbak i 1952. Han har sin utdannelse fra Einar Granum Kunstfagskole, Asker Maleskole, v/ Herman Bendiksen og Baard Brodersen og Schönfeld-skolen samt studier i Louvre og Musee D`Orsey. Georg Lederer karakteriserer det meste av sin kunst som essens-realisme, slik det kommer til utrykk i portretter av frukt og grønnsaker. Georg Lederer har hatt mange separatutstillinger i både inn- og utland i perioden 1992 – 2017.
Lederer, Georg

Arbeidene begynte han med i Normandie, hvor han bosatte seg etter studiene i Paris. Her hadde han i en periode atelier i en gammel steinkirke fra 1300- tallet. Han fant en spesiell atmosfære i liv og landskap som inspirerte og fikk ham til å se at "alt liv har en karakter, en iboende kraft - selv en grønnsak". Det blir sagt at maleriene har en slags sakral stemning som viser beundring og respekt for skaperverket.  

Han har deltatt på en rekke kollektivutstillinger i samme tidsrom, deriblant Høstutstillingen i 2004.  Han er medlem av NBK, BOA, og Bono    

                                                                                                                          

Relaterte artikler Se BLOGG for øvrige innlegg.


Send inn ditt bilde her!

Pass på å fylle ut alle feltene riktig. Husk også på å legge ved en tittel og beskrivelse til bildet du sender inn. 
NB! Vær så snill å lag et skikkelig navn på bildene dine. La helst bildets filnavn bestå av tittel og ditt navn, eks: solnedgang-Trond Larsen.jpg. Da er de så veldig mye lettere å holde orden på.
 

Fornavn Dette feltet er påkrevet
Postnr
Etternavn Dette feltet er påkrevet
Sted
Alder Dette feltet er påkrevet
Mobiltelefon Dette feltet er påkrevet
Adresse
E-post Dette feltet er påkrevet
Navn på bildet Dette feltet er påkrevet
Beskrivelse Dette feltet er påkrevet
Hvor er bildet tatt? Dette feltet er påkrevet
Bilde Dette feltet er påkrevet
Kategori


Validering
Skriv tegnene du ser i bildet nedenfor